fbpx

Familierecht

Dries Advocaten is onder andere gespecialiseerd in het familierecht. In hoofdzaak heeft het familierecht betrekking op het huwelijk, de echtscheiding, wettelijk samenwonen en afstamming. Verder staat het familierecht vaak in nauw verband met het erfrecht.

Het huwelijk

Ben je van plan in het huwelijksbootje te stappen? Dan wensen we je alvast proficiat. Toch draait trouwen niet alleen rond romantiek. Zo hoor je ook even stil te staan bij je rechten en plichten. Bij Dries advocaten kan je onder meer terecht voor het opstellen van een huwelijkscontract.
meer hierover…

De echtscheiding

Heb je besloten dat je huwelijk niet langer werkt? En wens je te scheiden? Dan krijg je bij Dries Advocaten de nodige juridische steun.

Het maakt niet uit of de scheiding met onderlinge toestemming gebeurt of er sprake is van onherstelbare ontwrichting. Ook voor problemen na de echtscheiding kan je bij ons terecht.
meer hierover…

Wettelijk samenwonen

De laatste decennia kiezen mensen steeds vaker voor het stelsel van wettelijk samenwonen. Dries Advocaten helpt jou graag met de opmaak van het samenlevingscontract. Of de beëindiging van je samenlevingsovereenkomst.
meer hierover…

Afstamming

Overweeg je een adoptie? Of de erkenning van je kind? Dan verlenen we jou bij Dries advocaten alvast de nodige juridische steun. Ook bij de betwisting van het vaderschap staan we je graag met raad en daad bij.
meer hierover…

Erfrecht

Krijg je te maken met een erfenis of schenking? Zijn er meerdere partijen betrokken en ontstaat er een discussie? Dan staan we jou graag bij met juridisch advies. Op deze pagina vind je alvast meer informatie over erfenissen, schenkingen, successierechten en testamenten.
meer hierover…

Wij staan je graag bij

Hebt u nood aan juridische bijstand voor zaken die te maken hebben met het familierecht? Bij Dries Advocaten krijgt u de nodige steun.

Eerste consultatie van 30 minuten gratis

Terug naar Rechtsdomeinen


Maak hier uw afspraak:

Tel:  0479  87  09  22

Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op!

Ik ben geen robot