Uw eerste consultatie van 30′ gratis, maak een afspraak onderaan de pagina

Na de echtscheiding moet in de meeste gevallen het gemeenschappelijk vermogen vereffend en verdeeld worden. Van Dries Advocaten krijg je de nodige juridische bijstand tijdens deze procedure. Ook helpen we jou graag verder wanneer de afspraken rond de scheidingsregeling niet worden nageleefd.

Verdeling gemeenschappelijk vermogen

De rechtbank stelt een notaris aan voor de procedure van de verdeling van het gemeenschappelijk vermogen. Dries Advocaten verdedigt tijdens deze procedure graag jouw belangen. Zo streven we naar een persoonlijke aanpak en duidelijkheid. Eventuele ongemakken proberen we steeds tot een minimum te herleiden.

Niet-naleving scheidingsregeling

Ook al is de verstandhouding tussen de partners tijdens de echtscheiding goed, dan nog kunnen er nadien problemen optreden. Zo kan een van de partijen bijvoorbeeld de gemaakte afspraken niet nakomen. Dries Advocaten staat je uiteraard ook in dat geval graag bij met juridisch advies.

Onderhoudsbijdrage of alimentatie

Meestal treden er problemen op wanneer een van de partners de onderhoudsbijdrage weigert te betalen of niet meer kan betalen. Ook is het mogelijk dat je ex-partner niet wil dat jij je kind ten laste krijgt. Er kunnen eveneens discussies zijn over het budget voor kledij of de studies.

Verblijfsregeling

Het is niet uitzonderlijk dat een van de partijen de verblijfsregeling niet naleeft. Verder wil je ex-partner misschien de regeling aanpassen na bijvoorbeeld een verhuis of een nieuwe relatie. Of hij of zij belemmert jou om de kinderen te zien.

Dagvaarding

Heb je een dagvaarding ontvangen met betrekking tot een niet-naleving van de gemaakte afspraken? We bekijken graag samen met jou wat de juridische mogelijkheden zijn.

Uw eerste Consultatie is Gratis

Maak hier uw afspraak

  CONTACT

  Tel: 0479  87  09  22
  Email: info@driesadvocaten.be
  ————————
  Biezenstraat 8

  2250 Olen
  ————————
  Ridder Walter Van Havrelaan 304/1
  2900 Schoten